Pazartesi, Ocak 22, 2024

Ata Tarık Yalın Beykozspor'da



İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta yer alan ve hedefini ilk iki olarak belirleyen Beykozspor, sezona Sefaköy Kartalspor'da başlayan Ata Tarık Yalın'ı renklerine bağladı.

Bayrampaşa altyapısında yetişen ve aynı  takımda U15, U16, U17 'de,  Bakırköyspor U19 takımında oynayan, takımlarında oynadığı tüm kategorilerde grubunda gol kralı olan; A takım seviyesinde Tunaspor, İFA, Bakırköyspor, Merkezefendispor ve Sefaköy Kartalspor takımlarında forma giyen 2001 doğumlu forvet, sezon sonuna dek sarı siyahlı formayı giyecek.

Başkan Zeki Aksu "Görüşmemiz sırasında lider ile aramızdaki puan farkından bahsetmemiz ve bu farkı kapatarak hedefe ulaşma isteğimizi ortaya koymamız transferi bitirmemizde önemli bir faktör oldu" dedi. 

Ata Tarık ise "Ben uzun yıllardır Beykoz 1908 takımını takip ediyorum. Böyle köklü bir geçmişe sahip ve mazisi başarılarla dolu bir takımın formasını giymenin gururu bana yeter. Kulübün kararlılığı ve 116 yıllık çınarın varlığı beni bu kulübe bağlayan en önemli etkenlerdir" dedi. 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...