Perşembe, Ocak 25, 2024

İstanbul 1. Amatör Lig'den Trendyol 1. Lig'e


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yeni Yüzyıl Gençlikspor'un 2005 doğumlu genç yeteneği Muhammet Efe Duman, Trendyol 1. Lig takımlarından Çorum Futbol Kulübü'ne transfer oldu.

Genç savunma oyuncusu bu sezon 1. Amatör Lig 4. Grup'ta Yeni Yüzyıl Gençlik'in 16 maçının tamamında ilk 11'de forma giyerken 3 de gol atmıştı. Başarılı performansı ile birçok kulübün listesine giren Muhamme Efe, Çorum'un teklifini kabul etti ve imzayı attı.


Yeni Yüzyıl Gençlikspor Kulüp Başkanı Murat Daşdemirli Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada kulüp olarak tek amaçlarının Türk gençliğin hizmet olduğunu belirterek "Muhammet Efe için tek bir kuruş talebimiz olmadı. Yeter ki ülke futbolumuz kazansın yeter ki bir gencimizin önü açılsın, bizim için bundan büyük mutluluk olamaz. Bizzat ben gidip teslim ettim. Ben inanıyorum ki gençlerimizin önünü açarsak ülke futbolumuz kazanır. İki oyuncumuzu daha istediler ama henüz yaşları küçük olduğu için aileleri düşünme aşamasında" dedi.

Futbola Öz Yavuzselimspor'da başlayan ve 6 sezon burada oynayan Muhammet Efe 1 sezon Vefa SK, 2 sezon da Yeni Yüzyıl'da oynadı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...