Pazar, Ekim 22, 2023

Tophane Tayfunspor'dan sert açıklama



Ev sahibi ekip taraftarlarının sahaya girip konuk takım futbolcusuna saldırması nedeniyle 90+7’de tatil edilen Tophane Tayfunspor-THY maçıyla ilgil olarak Tophane Tayfunspor Kulübü bir basın açıklaması yaptı.


Beyoğlu temsilcisinden yapılan açıklama şu şekilde:

“Bizler son yıllarda her türlü olaydan uzak duran bir camia olmayı kendimize vazife edinmiş bir kulübüz fakat THY ile oynadığımız maçta uzatma dakikalarında rakip takımın oyuncusu golü attıktan sonra tribünlerimize orta parmağını göstererek koşmuş ve teknik sorumlumuzun yüzüne tükürmüştür. Bu durum mutlaka hakem raporunda da mevcuttur. Bu sebeple hak ettiği tepkiyi görmüştür. Bu dakikaya kadar iki takım arasında bir tartışma dahi olmamış fakat bu olaydan sonra taraftarlarımızın tepkisiyle maç yarıda kalmıştır.

HAKEM BİZİ DOĞRADI
Bu olayları asıl tetikleyen maçın hakemi Muhammed Emin Gül’dür. Maç boyunca takımımızı ezen, futbolculara hakaret vari konuşan, yöneticimizi ‘sen bana öyle bakamazsın’ diyerek oyundan atan hakem adeta bizi dilim dilim doğramıştır. Bu hakem bu seviyenim hakemi olmadığını göstermiştir. Bizlere maçın başından itibaren kart yağdırmış, adeta tehdit etmiş rakip takıma ise 90 dakika bir sarı kart dahi vermemiştir.

ŞİKAYETTE BULUNACAĞIZ
HİÇBİR futbolcumuz olaylara karışmamış aksine rakip oyuncuların önünde siper olmuştur. Bu görüntülerin hepsini önce disiplin kuruluna, sonra da ilgili hakem hakkında şikayette bulunmak için İl Hakem Kuru’luna vereceğiz. Saniyede odasına giren hakem hiç bir şey görmeden, tutturabildiğine kırmızı kart yazmıştır.


GENÇLERİN HAKKINI GASP ETTİRMEYİZ

Bizler taraftarımızla bütünleşerek bu ligin tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Diğer hiçbir rakibimiz gibi yüksek paralar vererek oyuncu transfer etmedik ve tamamen genç oyuncularla oynamayı tercih ettik. Cüzi bir bütçeyle mücadele ettiğimiz ligde bir de hakemlerle mücadele etmekteyiz. Hakemler gördüğünü çalsın. Her maç kaybedelim bu da bizim için önemli degil. Ancak genç evlatlarımızın hakkını kimseye gasp ettirmeyiz. Bu da bilinsin !

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...