Cuma, Ekim 27, 2023

Pendik Emekspor'dan savunmaya takviye


İstanbul 1. Lig'in başlamasına kısa süre kala Pendik Emekspor da transferde hareketli günler yaşanıyor. 

Şampiyonluk parolasıyla lige hazırlanan Pendik temsilcisi daha önce savunmaya Deniz Can Pekel ve Kadir Yıldırak’ı transfer etmişti. Pendik Emekspor sosyal medya hesabından duyurduğu iç ve dış transferle savunmaya iki önemli transfer daha gerçekleştirdi. Kulüp hesabından yapılan açıklamada “Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunda bulunan Tarık Dinç ile yeniden anlaşmış bulunmaktayız” ve “Kulübümüz dış transferde stoper olarak görev yapan Samet Gök ile anlaşmıştır” denildi.

Transferlerin ardından değerlendirme yapan kulüp yönetimi şu ifadeleri kullandı: 

"Sezon başlangıcında Deniz ve Kadir olmak üzere 2 stoper transferi açıklamıştık. Sayısal olarak stoper bölgesinde eksiğimiz vardı. Hedefi olan bir takım olarak 2 stoperle ceza ve sakatlık durumunu göz önünde bulundurarak sezonu tamamlamamız bizi riske atacaktı. Bu bağlamda kadromuza iç transferde Tarık ile yeniden anlaşarak, dış transferde de Samet'i takıma dahil ederek hem sayısal eksikliğimizi giderdik hem de stoper mevkiinde rekabeti arttırarak hocamızın elini güçlendirdik. Yeni gelen iki arkadaşımıza da tekrardan hoş geldiniz diyoruz."

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...