Perşembe, Ekim 26, 2023

Nalbantoğlu: Bu kadrodan başka alternatif yok


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup'ta mücadele eden Ortaçeşmespor bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeni ile istediği kadroyu kuramamıştı.

Çıkmış olduğu 3 karşılaşmada 2 mağlubiyet 1 de beraberlik yaşayan Bordo-Beyazlı ekip, çok genç ve lig tecrübesi olmayan futbolcular ile mücadelesine devam etmekte.

Beykoz Stadı'nda hafta sonunda oynanacak olan İstanbul 25 Çatspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam eden Boğaziçi temsilcisinde yaşanan dezavantajlara karşın yine de hırslı ve enerjik bir çalışma gerçekleşti.

Ortaçeşmespor Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu yaptığı açıklamada, "Her takımın inişli çıkışlı sezonları olabilir. Biz bu sezon bunu fazlası ile yaşamaktayız. Eldeki imkanlar belli, herkes bir şeyler yapabilmek istiyor ancak ligi de bu kadromuz ile devam ettirmekten başka da bir alternatifimiz yok. Hafta sonunda grubumuzun en iddialı takımlarından birine karşı deplasmanda maça çıkacağız. Hiçbir maça oynanmadan puan verilmiyor, çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi vereceğiz " diye konuştu. 

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...