Pazartesi, Ekim 30, 2023

Merkezefendispor'da 'Güzel' günler sürüyor


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'u iki iddialı ekibinin maçında Merkezefendispor sahasında Güzelcespor'u 4-0 yenerek beşinci maçını da kazandı. Konuk ekipse bu sezon ilk kez yenildi.

Merkezefendi Stadı'nda İlk 15 dakika Merkezefendi daha atak göründü ve adeta rakibini sahasına hapsetti. Güzelcespor bu bölümde daha temkinli oynadı. 29. dakikada Merkezefendispor penaltı kazanırken takım kaptanı Fatih Eren Kurtuluş atışı gole çevirdi: 1-0.

Bu gol sonrası ev sahibi takım vites düşürürken Güzelcespor rakip sahada daha fazla görünmeye başladı ancak sarı siyahlılar çok ciddi bir pozisyon bulamadılar. Merkezefendispor devrenin sonlarında çok ciddi bir pozisyon bulsa da Güzelce kalecisi Mustafa Eren gole izin vermedi.

İkinci yarının ilk ciddi atağı Umut Can Seven'le Merkezefendispor'dan geldi. Hemen akabinde Güzelcespor çok ciddi bir pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarının ilk bölümlerinde Merkezefendispor bazı pozisyonlar bulsa da mavi beyazlılar rölantide bir futbol sergiledi. Güzelcespor bu devre daha derli toplu görüntü sergiledi.

Ortada giden maçta golü bulan ev sahibi oldu. 77'de Sağdan yapılan ortayı ceza sahası içinde kontrol eden Orçun Güzeldereli rakibini çalımladı, topu kaleci Mustafa'nın üstünden ağlara gönderdi: 2-0.

82'de sağdan İsa çizgiye indi, ortasını Orçun kafayla tamamladı: 3-0.

Güzelcespor'un 3-0'ken bir topu direkten döndü. Son dakikada Merkezefendispor ceza sahası içinde elle oynama sonrası penaltı kazandı. 90+1'de topun başına geçen Ogün Kaya skoru belirledi.

Haber: Bilgin Budun
Fotoğraflar: Çiya Özdemir







Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...