Cumartesi, Ekim 28, 2023

Komşuların maçında kazanan Maltepespor


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta, İstanbul Anadolu yakasının iki komşu ilçelerinin randevusunda Maltepespor, Kartalspor'u 3-0 mağlup etti.

Maltepe Hasan Polar Stadı'nda oynanan maça ilgi büyüktü. Maltepe Kaymakamı Bahri Tiruyaki, Ak parti Maltepe ilçe başkanı Erdoğan Akkaya, Mhp Maltepe ilçe başkanı Can Ildırı, Chp Maltepe ilçe başkanı Kenan Otlu, Maltepe amatör spor kulüpleri birliği ve Gülsuyu spor kulübü başkanı Behram Kaçar, Maltepe spor kulübü yönetim kurulu üyeleri Aşper Kökçü, Necmettin Kars, Yalıspor kulübü başkanı Etrdi Akşen, Küçükyalı Yelken spor kulübü başkanı Ümit Öztürk, başkan yardımcısı Atilla Naci Aktürk ve Metin Karagöz protokol tribününde yerlerini alarak maçı izlediler. Ayrıca çok sayıda Maltepesporlu taraftarlar da karşılaşmayı takip etti.

Maltepespor takımının gollerini 44.dakikada Bartu, 45.dakikada Batuhan ve 70.dakikada stoper Bülent Tekin Attılar. Ev sahibi takımda kaptan Ali Yılmaz maçın 70.dakikasında 2.sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Maltepe spor aldığı bu galibiyet 3 puan ile 4 puanla grupta orta sıralarda yerini aldı. Kartalspor ise 3. maçını da kaybetti.

Haber: Kadir Küçükay - yenimaltepegazetesi.com






Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...