Cuma, Ekim 27, 2023

Karakaya: Tarihi bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Pendik Emekspor'un teknik direktörü Gökhan Karakaya, yeni sezon öncesi camiaya seslendi.

Karakaya, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayarak şunları söyledi: 

"4 Eylül'de başlayan sezon hazırlıklarımız 45 gün sonunda son bularak takımımız ilk resmi mücadelesi Acıbadem'e karşı hazır hale getirdik.

Bu süreçte teknik ekibimiz Zafer Hoca ve Cansın Hoca ile birlikte bir çok hazırlık mücadelesi planlayarak net sonuçlar alan oyuncularımızın maç takımı hürriyetine bürünerek yeni transferlerimiz ile birlikte uyum sürecini hızlı bir şekilde atlatmaya çalıştık.

Hazırlık maçlarında istediğimiz oyun ve kurguyu sahada deneyen, isteyen takımımız ile pazar günü ilk mücadelemize çıkıyoruz. Bu süreçte desteklerini bir an olsun esirgemeyen Başkanımız Şafak Uçak Futbol Şube Sorumlumuz  Alper İnal'a ve yönetimimize teşekkürlerimi iletiyorum. 

Yeni sezonda mücadeleden kaçmayan, inanan ve vazgeçmeyen takımımızla birlikte şampiyonluk yolunda inşallah tarihi sezonda başarılı olacağımıza inanıyoruz."

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...