Pazar, Ekim 22, 2023

İshaklıspor 90+6'da güldü


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beykoz İshaklıspor 1-0 geriye düştüğü deplasmanda Bayrampaşaspor'u Deniz Pala'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda Hüseyin Ahmet Ocaklı, Yunus Öncebe, Fatih Etirli hakem üçlüsünün yönettiği mücadelede Alican Sağlar 4. hakem olarak görev yaptı.

Sezona beraberlikle başlayan iki ekibin ortaya koyacakları futbol ve maçtan çıkacak sonuç merak konusu idi. Profesyonel liglerde de mücadele etmiş Bayrampaşaspor denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmadan üzgün ayrılan taraf oldu.

Maça kontrollü ve istekli başlayan taraf ev sahibi Bayrampaşaspor takımı oldu. 22. Dakikada Emre Can Üzümcü’nün golü ile 1-0 öne geçen kırmızı yeşilliler, ilk 45 dakikanın bu skorla tamamlanmasını sağladı.


İkinci yarıda atak futbolunu sahaya yansıtan rakibi İshaklıspor karşısında gol yollarında etkisini gösteremeyen Bayrampaşaspor, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmayı 2-1 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İshaklıspor’a bu önemli deplasmanda üç puanı getiren goller, 47 ve 90+6. dakikalarda Deniz Pala’dan geldi ve sahadan 2-1 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı.

Beykoz İshaklıspor sezonun 3.Maçında evinde İstanbul Beylikdüzüspor'u konuk edecek.

Haber: Talip Ercan
Fotoğraf: Muhammet Batun

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...