Cumartesi, Ekim 28, 2023

İnkılapspor ve Bayrampaşaspor yenişemedi


Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'ta haftaya lider giren İnkılapspor sahasında Bayrampaşaspor'la 1-1 berabere kalırken hem ilk puan kaybını yaşadı hem de zirveyi kaybetti.

Paşabahçe Stadı'nda futbol kalitesinin vasatı aşmadığı mücadele ikinci yarıda gelen karşılıklı penaltı golleriyle 1-1 sona erdi. Bayrampaşaspor 3. maçında 2 puana çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında akılda kalan bir pozisyon yaşanmazken 60.dakikadan sonra oyun birazda olsa hareketlendi.

İki gol de penaltıdan
Bu dakikada soldan gelişen konuk Bayrampaşaspor atağında ceza sahası içerisinde İbrahim Türkoğlu topla buluştu. Arkadan yapılan müdahale sonucunda İbrahim yerde kalınca hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

61.dakikada topun başına geçen İbrahim Türkoğlu topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayınca konuk Bayrampaşaspor öne geçti.



65.dakikadan sonra evsahibi Ü.İnkılapspor beraberlik için rakibinin üzerine daha fazla gelmeye başladı.

Sağlı sollu kornerlerle gol arayan evsahibi ekip 85.dakikada penaltı kazandı.

Sağ kanattan cezasahasına giren Ü. İnkılapsporlu oyuncu arkadan itilince pozisyona oldukça yakın olan hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi.

86.dakikada topun başına geçen Yunus Emre Ayaz düzgün bir vuruşla kalecinin solundan beraberliği getiren golü attı 1-1


Maçın uzatmalarla birlikte geride kalan 11 dakikasında rakip yarı sahada daha fazla görünen Ü. İnkılapspor aradığı golü bulamayınca mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Mücadeleyi yaklaşık 150 civarında seyirci takip etti. Açık söylemek gerekirse beklentilerimden uzak bir mücadele oldu. Top kayıplarının ve hatalı pasların yoğun olarak yaşandığı mücadelede iki takımında oynadıkları oyuna göre aldığı bir puanı kâr olarak görüp önüne bakması gerektiğini düşünüyorum.

Haber: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...