Pazar, Ekim 22, 2023

İnkılapspor Maltepe'de kazandı


Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta İnkılapspor Kartalspor'dan sonra Maltepespor'u da yenerek ikide iki yaptı. Kırmızı Siyahlılar bu hafta deplasmanda Maltepespor'u 2 farklı skorla geçti: 2-0.

Maltepe Hasan Polat Stadı'nda oynanan maçın ilk devresi karşılıklı ataklarla 0-0 sona erdi. Konuk ekip İnkılapspor maçın 2.devresinde 65. dakikada Yunus Emre Ayaz'ın pasında Ali Güzel’in golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşma 15 dakika durdu 
Maçın 75.dakikasında Maltepe spor stoperi Boğaçhan Daşdemir rakibinin kambura yatmasıyla dengesiz bir şekilde yere düştü ve sakatlık yaşadı. Maçın hakemi bu pozisyonda faul vermeyip oyunu devam ettirmesi tepkilere yol açtı. Sahaya ambulans girerek yerde hareketsiz yatan futbolcuya müdahalede bulundu. Boğaçhan Daşdemir ambulans ile hastaneye götürüldü. Bu olay nedeniyle maç yaklaşık 15 dakika durdu.

Maçın uzatma dakikalarında Maltepespor beraberlik için hücum ederken İnkılapspor kontratağa kalktı ve hücum oyuncusu Mustafa Çakır Maltepe spor kalecisini önde yakalayınca topu  aşırtma bir vuruşla  ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

Maçta başka gol olmayınca Maltepe spor sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

İnkılapspor böylece ikinci kez yer aldığı BAL'a güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Haber: Kadir Küçükay - yenimaltepegazetesi.com






Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...