Pazartesi, Ekim 30, 2023

Esenler kabus gördü ama kazandı


İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta Esenlerspor sahasında Anadolu Esenyurtspor'u 4-3 mağlup edip sezona üç puanla başladı.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda güzel bir havada oynanan maçı hakem Özer Bektaş yönetti. Oyuna iyi başlayan Esenlerspor ayağa paslarla geliştirdiği ataklarla etkili oldu ve nitekim 21'de Kadir Ök'le 1-0 öne geçti. İlk yarı vasatı aşamayan Anadolu Esenyurtspor ikinci devreye çok iyi başladı ve 49'da Sinan Yıldız'la eşitliği sağladı. Üç dakika sonra Esenlerspor Barış Aksoy'la yeniden öne geçti. Maçta daha fazla ayağa pas yapan ve topla oynama süresi daha fazla olan yeşil beyazlıe ev sahibi 59 ve 61'de Batuhan Koca'nın iki golüyle skoru 4-1 yapıp rahatladı. Ama bu erken bir rahatlık oldu.

Esenlerspor'da ik, Anadolu Esenyurt'ta yapılan üç değişiklik sonrası oyunun seyri değişti. Konuk takım penaltıdan Talat Darılma ile skoru 4-2 yaptı. 90'da Mehmet Ali Zengin farkı bire (4-3) indirdi. Sarı-Siyahlıların kalan birkaç dakikada çabası sonuç vermedi ve Esenlerspor sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Haber: Barış Berber




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...