Cumartesi, Ekim 28, 2023

Beyoğlu Gelişimspor'dan farklı tarife


İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Beyoğlu Gelişimspor ilk hafta maçında sahasında Zeytinburnu Yeşiltepespor'u 5-2 yendi.

Beyoğlu İlçe Stadı'nda oynanan maçı Emirhan Arslan, Özge Tiraki, Mehmet Burak Kılıç hakem üçlüsü yönetti. Kırmızı Siyahlılar'ın Maltepe Yıldızspor'dan transferi Nijeryalı Clinton Innocent 11, 33 ve 49'da attığı gollerle hat-trick yaparken, diğer iki gol Seyit Ali Akgül'den geldi. Konuk takımın sayıları 31 ve 87'de Abdullah Tevfik'ten geldi.


Karşılaşma öncesi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü dolayısıyla iki takım dev Türk Bayrağı ile poz verdi. Gelişimspor sahaya '29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun' yazılı pankartla çıktı.


Taşbilek'ten sitem

Beyoğlu Gelişimspor Kulüp Başkanı Kadim Taşbilek, karşılaşma öncesi Cumhuriyet Bayramı pankartı için kendilerine 'İzin aldınız mı?' diye sorulmasının facia olarak nitelendirdi. Taşbilek, TFF İstanbul İl Temisilciliği ve İASKF'nin önceki haftalarda hakem ve saha komiserlerine 'Takımlar Filistin için pankartla çıkabilirler' bilgisi verdiğini, buna karşın tüm Türk ulusunun kutlaması gereken bir bayramın pankartı için kendilerine izin sorulmasının uygun kaçmadığını ifade etti.

Başlan Taşbilek, pankart konusunda kendilerine çok ılımlı yaklaşan hakem triosuna da teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...