Salı, Ekim 24, 2023

Bağcılar Güneşlispor'un bileği bükülmüyor!


 Bağcılar Güneşli Spor Kulübü ve Bağcılar Trakyalılar ve Balkan Türkleri Kültür Derneği ortaklaşa “Şampiyonlar Yetişiyor” projesine imza atmaya devam ediyor.

Bağcılar Trakyalılar ve Balkan Türkleri Kültür Derneğinin bir katı bu proje için spor salonu haline getirildi. “Şampiyonlar Yetişiyor” projesinde Dünya Şampiyonu, Avrupa Şampiyonları, Türkiye Şampiyonları yetişmek için yola çıkıldı. Dünya Şampiyonu Erkan Damar öncülüğünde antrenör Ömer Ustaömer ve şampiyon antrenörlerin çalıştırması ile Bağcılar Güneşli Spor Kulübünün lisanslı bilek güreşi sporcuları olarak müsabakalara, ulusal, uluslararası organizasyonlara katılım sağlanıyor.

Dünya Şampiyonu Erkan Damar Güneşli Haber Gazetesine yaptığı açıklama da “Bu proje hem gençlerin spor yapmalarını sağlamak, hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, hem lisanslı sporcu yetiştirmek, hem bilek güreşini sevdirmek amacı ile kulübümüz Bağcılar Güneşli Spor ve Bağcılar Trakya ve Balkan Türkleri Kültür Derneği’nin ortak projesi olarak şampiyonlar yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu sebep ile de projenin adı “Şampiyonlar Yetişiyor” olarak belirledik. Bu projede emeği olan ekip arkadaşlarım başta olmak üzere Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Sefa İpek, Bağcılar Trakyalılar ve Balkan Türkleri Kültür Derneği Başkanı Mithat Sayar’a teşekkür ediyorum. Buradan ailelere, yetişkinlere, gençlere sesleniyorum, spor yapın, lisanslı sporcu olun ve “Şampiyonlar Yetişiyor” projemize sizde katılarak lisanslı sporcu olun” dedi.


Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Sefa İpek yaptığı açıklamada “Dünya Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu olan hocamız ve sporcumuz Erkan Damar’ın katkıları ile Bağcılar Güneşli Spor Kulübü ve Bağcılar Trakyalılar ve Balkan Türkleri Kültür Derneği ile birlikte “Şampiyonlar yetişiyor” projemizi yaklaşık bir yıldır sürdürüyoruz. Yüzlerce genç bu projemizden yararlandı. Emeği geçenlere ve katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Lisanslı sporcularımız ile Türkiye Şampiyonasında önemli başarılar alacağımıza inanıyorum. Sizlerde bu takımın ve projenin parçası olabilirsiniz, bize katılabilirsiniz” dedi.

Bağcılar Trakyalılar ve Balkan Türkleri Kültür Derneği Başkanı Mithat Sayar “Şampiyonlar Yetişiyor” projesinin bir parçası olmaktan ve ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Bugüne kadar beş yüzün üzerinde sporcuyu ağırladık. Bu proje de emeği olan yönetim kurulu üyemiz Erkan Damar hemşerimiz olmak üzere, Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Sefa İpek’e ve derneğimizin üyelerine teşekkür ediyorum. Derneğimizin bir bölümünü bu proje için spor salonu haline getirdik. Proje başlayınca yoğun ilgi görmeye başladı ve artarak da devam ediyor. Sizde gelin katılın bu projenin bir parçası olun. “Şampiyonlar Yetişiyor” projesine sizde katılın ve şampiyon ekibin içinde olun” dedi.


Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...