Pazartesi, Ekim 30, 2023

Ayazağaspor sahasında farklı kazandı


İstanbul Süper Amatör Lig 7. grup 5. hafta karşılaşmasında Ayazağaspor kendi sahasında İstanbul Bafraspor'u 6-1 mağlup etti ve haftayı lider Merkezefendispor'un ardından ikinci tamamladı. 

Bu sezon ilk kez Ayazağa'da oynayan sarı yeşilliler, her iki yarıda da etkili oyununu skora da yansıtmasını bildi. Yeşil sarılı ev sahibi ilk yarıyı 9. dakikada Burak Taş ve 20. dakika da Mertcan Gürsoy' un golleriyle 2-0 önde kapattı. 

Bafraspor penaltı kaçırdı
İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde İstanbul Bafra etkinliği vardı. 53. dakikada kazanılan penaltıyı Muhammed Demirtaş değerlendiremedi. 56. dakikada ev sahibi ekibin genç teknik direktörü oyuna müdahale ederek 2 oyuncu değişikliği yaptı. 61. dakikada Cenker Çoşkun' un golüyle fark 3' e çıktı. 63. dakikada Fatih Özpınar ile kırmızı siyahlılar farkı 2' ye indirdi. Emre Türko 67' de tekrar 3' e çıkardı. 75. dakikada Oğuz Hamitoğlu ve 90+4' te Emre Tarhan' ın golleri maçın skorunu tayin etti. 

Bu galibiyetle 2. sıraya yükselen Sarıyer temsilcisi genç teknik adam Yıldıray Çobanoğlu önderliğinde kazanmaya devam ederken, önümüzde ki hafta Ortaköy ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul Bafra ise Avcılarspor' u konuk edecek.

Haber: Turgay Tokel







Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...