Çarşamba, Temmuz 26, 2023

Taştepe akademisyenlere emanet


Yeni sezon öncesinde yeni bir oluşum ile lige hazırlanan İstanbul Küçükçekmece ilçesinin altyapılarda başarılı takımlarından Halkalı Taştepe Spor geçtiğimiz haftalarda genç akademisyen teknik adamları kadrosuna katarak yeni oluşumun sinyallerini vermişti.

 Akademik kariyerli teknik adamların ardından Atletik Performans antrenörü olarak da yine bu işin eğitimini almış ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Emre Özkan ile anlaşarak teknik ekibe ekledi.

Yeni sezonda alt yapılarda yeni bir oluşum ile liglerde yer alacaklarını belirten Halkalı Taştepe Spor Kulübü başkanı Meriçli "Gelişen çağda futbolunda yeni nesil teknik adamların elinde gelişeceğini ve kulüplerin bu eğitimciler ile yeni bir vizyonla daha etkili yol alacağına inanıyorum. Teknik Kadromuza kattığımız Ali Talip Güven'in ardından, yine akademik kariyerini antrenörlük ve atletik performans üzerine tamamlamış ve tüm çalışmalarını bu yönde yaparak kendini geliştirmiş Emre Özkan ile anlaşarak teknik ekibimizi genişlettik" dedi.

Haber - Foto : Hakan Ertürk

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...