Pazar, Temmuz 23, 2023

Silivri Alibeyspor İlhan Tekin ile devam


Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanı Uğur Babayiğit yeni sezonda takımın teknik patronluğu için tecrübeli teknik adam İlhan Tekin’i ikna etti ve imzayı attırdı.

İstanbul 1. Amatör Lig'deki Silivri temsilcilerinden Alibeyspor yeni sezonda da İlhan Tekin’e emanet. Geçtiğimiz sezon Güzelcespor ile Play-Off oynayan ve son dakika gelen golle bir üst ligi kaçıran Alibeyspor’da deneyimli teknik adam yarım bıraktığı işi tamamlamak için kolları sıvıyor. 

Alibeyspor Kulüp İkinci Başkanı Uğur Babayiğit açıklamasında; “Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde elemelerde kaybettik. Hocamızla başarılı maçlar çıkardık yeni sezonda kaldığımız yerden devam ederek yine hedefi olan bir takım kurarak zirveyi zorlama niyetindeyiz. İlhan Tekin hocamızla her konuda anlaşma sağladık. Gerçekleştireceğimiz yemekli organizasyonumuzun ardından oyuncularla da tek tek irtibata geçerek idmanlarımıza başlayacağız” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...