Pazar, Temmuz 30, 2023

Şilespor Hasan Hız'la devam


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Şilespor, üst üste üçüncü sezon teknik direktör Hasan Hız'la anlaştı.

Şilespor Kulüp lokalinde düzenlenen törene Kulüp Başkanı Enver Serkan Kapancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katılım sağladılar.

Sarı lacivertli kulübün başkanı Enver Serkan Kapancı "Hocamızla gayet güzel ve uyumlu çalışmalara imza attık. Biz kendisinin Şilespor’a bağlılığından ve işine olan sevgisinden ve mesleğine olan saygısından çok memnunuz. Bu yüzden ben yönetim kurulu arkadaşlarımız hiç hoca arayışına girmedik. Şilesporlu olduğunu bildiğimiz Hasan Hocamızla devam kararı aldık. Sağolsun bizi kırmadı" dedi.

Hasan Hız ise "Benim için çok değerli bir camia olan Büyük Şilespor ile yeni sezon için bir kez daha anlaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Beni bu göreve yeniden layık gören Kulüp Başkanım Enver Serkan Kapancı ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür eder her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Teknik adamlık kariyerine İMES Spor'da başlayan Hasan Hız kariyeri boyunca Çamlıcaspor, Tunusbağıspor, Öz Karacaahmetspor, Taşdelenspor, Gümüşsuyuspor, Sancaktepe Belediyespor, Sancaktepespor, Sarıgazispor, İstanbul Ataşehirspor ve İçerenköy İdman Yurdu gibi kulüplerde görev yaptı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...