Cumartesi, Temmuz 22, 2023

Ömer Yıldırım teklifleri değerlendiriyor


Sezona İstanbul 1. Amatör Lig ekibi Kanlıcaspor’da  başlayan ve kaptanlığını yaptığı Boğaziçi 1907 noktalayan Ömer Yıldırım teklifleri değerlendiriyor.

1995 doğumlu oyuncu Beykoz ekibi Kanlıca'da bu sezon oynanan 20 maçın tamamında 90 dakika forma giydi ve ligi 7 asist ile tamamladı.

Tecrübeli oyuncu ara transferde gittiği ve Kaptanlığını yaptığı 2. Amatör Lig ekibi Boğaziçi 1907'de 16 maçın tamamında 90 dakika oynadı. Ömer burada 2 gol 8 asist ile oynadı. Toplamda bu sezon 36 maçta oynayan başarılı oyuncu 2 gol 15 asistlik performans sergiledi.

Sağ bek, sağ açık ve orta sahada mevkilerinde oynayan tecrübeli oyuncu istikrarlı, disiplinli ve mücadeleci olmasının yanı sıra hırsı ile öne çıkıyor. Tecrübeli oyuncu güçlü fiziği, etkili bindirmeleri ve 90 dakika bitmeyen enerjisi ile de tanınıyor. 

Ömer iyi bir sezon geçirdiğini, gelen teklifleri değerlendirdiğini, hedefleri olan bir ekipte forma giymek istediğini söyledi.

Ömer Yıldırım Beykoz Yenimahalle SK, Sivas Emniyetgücü, İstanbul Çorumspor, Vakfıkerbir Büyüklimanspor, Söğütlüçeşmespor, Hekimbaşıspor, Kanlıca SK ve Boğaziçi 1907 takımlarında oynamıştı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...