Pazartesi, Temmuz 31, 2023

Küçükçekmecespor'dan transfer harekatı


Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Küçükçekmecespor, dış transfer çalışmalarında önemli isimleri kadrosuna dahil etti.

Yeni yönetimi ile yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele verecek olan Küçükçekmecespor ilk olarak tecrübeli teknik direktör Kubilay Erel ile anlaşmanın ardından dış transferde düğmeye bastı. Yeşil-beyazlılar, kadrosunu deneyimli isimlerle güçlendirdi. Küçükçekmece Sinopspor'un şampiyon kadrosunda yer alan Müslüm Şahin ve Fatih Gül'ü renklerine katan Küçükçekmecespor, geçtiğimiz sezon Yükselen Mimarobaspor forması giyen Sefa Turan, Fatih Bektaş, Suat Dede ve Kuzey Duğru ile de el sıkıştı.

Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel ve Genel Kaptan Resul Kaya  ve yönetiminin hazır bulunduğu törende oyuncular, kendilerini Küçükçekmecespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Rasim Yüksel, Küçükçekmecespor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileyerek, "Takımımıza transfer ettiğimiz oyuncularımızın azimle, kararlılıkla şampiyonluğu göğüsleyeceklerinden hiçbir şüphem yok. Biz transfer görüşmelerinde zaten kendilerinden şampiyonluk sözü aldık" dedi. 

Rasim Yüksel , transferde çok seçici davrandıklarını belirterek, “Küçükçekmecespor’a yakışır bir takım oluşturuyoruz. Transfer listemiz çok kabarık. Küçükçekmecespor’a gelmek isteyen çok futbolcu var. Nokta atışlar yapmak istiyoruz. Dolayısıyla tercih aşamasında kriterlerimize uygun futbolcuları seçiyoruz. Dış transferde 6 oyuncu kaliteli bir futbolcular. Bu sezon bize çok faydalı olacaklar Transferimiz camiamıza hayırlı olsun” Hatasız, kazasız bir futbol sezonu olmasını diliyorum" dedi

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...