Çarşamba, Temmuz 19, 2023

Korhan Şendur Çıksalınspor'la devam


Çıksalınspor alt yapısında başarılı sonuçlara imza atan antrenör Korhan Şendur yeni sezon için sarı yeşilli kulüple anlaştı.

Yeşil sarılı ekiple U17A Ligi şampiyonluğu yaşayan ve Türkiye Şampiyonası'na katılan tecrübeli teknik adam çok sayıda talip olmasına karşın güzel bir aile ortamı ve kendisine her daim destek olan bir yönetim olduğu için Çıksalınspor'da kalmayı tercih ettiğini belirtti.

Şendur "Hayatımda en kıymet verdiğim şeylerden biri de istikrar, sürekli başarı ve devamlılık . Kulübümüz, Başkanımız ve Yönetim Kurulu bilgisi dahilinde 2022-2023 senesinde antrenör olarak görev aldığım Çıksalın Spor Kulübü ile 2023-2024 sezonu için tekrar çalışacak olmak bana mutluluk verecektir.

Öncelikle hayatımda geçim sağladığım, 25 yıla yakındır büyük bir özveriyle çalıştığım mesleğim fırsat bulduğum kadarıyla, gönülden bağlı olduğum Çıksalın Spor Kulübü'nün her kademesinde hizmet edeceğim. Gayem her zaman olduğu gibi sonuçlardan bağımsız Türk Futboluna başarılı ahlaklı ve yetenekli sporcular yetiştirmek" dedi.

Şandur desteklerinden dolayı Başkan Fikret Sivri ve yönetim kuruluna da teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...