Salı, Temmuz 25, 2023

Karacaahmet Aygen yeni sezona büyük ölçüde hazır


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Karacaahmet Aygen'in başkanı Fahrettin Zeki Türköz yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

Türköz yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz sezon,  sıfırdan kurduğumuz kadro ile lige iki mağlubiyetle başladık. Toparlanma sürecinde yaşadığımız şansızlıklar ve kritik  maçları kaybetmemiz sebebiyle  grubumuzda ilk iki sırayı zorlayamadık. Sporcularımızın sahada sergilediği göze hoş gelen oyunları ve grubumuzu üçüncü sırada tamamlamamız ile  teselli bulduk.

Teknik ekiple devam
Yeni sezonda uyum ile çalıştığımız teknik ekipten Teknik Sorumlu Tansu Açabey, Antrönör Burak Aşık ve Kaleci Antrönörü Engin Alman ile yeniden anlaştık. Teknik ekibin raporları doğrultusunda iç transferde;  başta takım kaptanları Nusret Safa Alkuş ve İshak Kuş, sonrasında Cihat Antapa,  Furkan Er, Rıdvan Çakır, Emre Ay ve Oğuzhan Sarı ile anlaşmaya vardık. Geçen yılki takım kaptanlarımızdan Uğur Acar farklı bir pozisyonda bu sezon yine bizimle olacak. İç transferde fedakarlık gösterip, bize zorluk yaşatmayan sporcu arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.

Dış transferde tanıdığımız isimlere yöneldik
Dış transferde semtimizde top oynamış, tanıdığımız isimlere yönelmeye  karar vermiştik. Bu politikanın ve  Teknik Sorumlumuz Tansu Açabey’ in de istekleri doğrultusunda ; Valide Tayfun’ dan Ali Koçak, Çınarcık Belediyesi’nden İsmail Kaya, Kanlıca’ dan Ali Asker Ulusoy, Çekmeköy’ den Akın Yavuz, Taçspor’ dan Mert Sarıahmetoğlu ve Ali Ergin Akyıldız , Ataşehir Doğuş’ tan Safa Alarçin ve Semih Kamil Akgöz, Maltepe’ den İbrahim İmir, Gülsuyu’ ndan İsmail Hakkı Poyraz, Kağıthane’ den  Çağrı Sancar , Çubuklu’ dan Kerem Soylu ile anlaşmaya vardık ve kadromuzu büyük ölçüde şekillendirdik.

Aygen Lojistik ve Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür
Maddi konularda kulübümüze desteklerini esirgemeyen ve transfer konusunda elimizi güçlü kılan,  sponsor firmamız Aygen Lojistik firmasının ortakları; Mustafa Aygen, Salih Başay , Özgür Kızıltuğ ve Murat Türköz ‘ e çok teşekkür ediyoruz.

Yine maddi konularda desteğini gördüğümüz; kulübümüze özel , kulüp merkezi konusunda da yakında nihayete erecek olan bir proje hazırlayan Üsküdar Belediyesi’ ne ayrıca teşekkür ediyoruz.

Yeni sezonda zemini değişen Selimiye Stadı'nda ; semt sakinlerimizin katılacağı, tribünlerde coşkulu , sahada centilmence ve göze hoş gelen maçlar oynayacağımızı öngörüyoruz. Semt kulübü olmanın gereklerini yerine getireceğimiz, sağlıklı, huzurlu bir sezon olsun inşallah.

Geçtiğimiz sezon  semtimiz ve kulübümüzle özdeşleşmiş  Aydın Ceyhan ve Sümer Işık  başkanları ebediyete uğurladık. Kulübümüze hizmet  etmiş tüm fanilere Allah’ tan rahmet diliyoruz.

Herkes Bir gün Karacaahmetli Olacak."







Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...