Çarşamba, Temmuz 19, 2023

Doğukan Kadir Ebcin teklifleri değerlendiriyor


BAL ve SAL Klasman tecrübeleri bulunan, son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sancaktepe FK forması giyen 1999 doğumlu başarılı sağ bek Doğukan Kadir Ebcin teklifleri değerlendiriyor.

Ebcin “Yeni sezon için bir çok İstanbul Süper Amatör Lig takımından ve şehir dışında BAL  takımlarından teklifler alıyorum ancak öncelliğim İstanbul'da bir BAL takımında forma giymek. Bu sebeple henüz kararımı vermedim, teklifleri değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezona Süper Amatör Lig takımlarından Kartalgücü’nde başlayan Doğukan ligin 2. haftası transferin kapanmasına 2 gün kala aldığı teklif üzerine BAL ekiplerinden Sancaktepe FK ya transfer oldu. Savunmada oynadığı sert futbolun yanı sıra hücumda süratli futbolu etkili bindirmeleri ve yaptığı asistlerle bilinen oyuncu oynadığı takımlara hem savunma hem hücum yönünde katkı sağlıyor. Oyuncunun yeni sezon anlaşacağı takım merak konusu.

Futbola 2012 yılında Hasköy alt yapısında başlayan Doğukan daha sonra Yahya Kemal, Bostancı, Sancaktepespor , Valide Tayfun , Kartalgücü, Sancaktepe FK formaları giydi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...