Çarşamba, Temmuz 26, 2023

Aslı Pakel'den Gençlergücü ve Kartalgücü 1994'e destek


Genç Başkan Özgür Subaşı, başkanı olduğu İstanbul Gençlergücü ve yöneticisi olduğu kartalgücü 1994 kulüpleri için diyetisyen Aslı Pakel'le 2023-2024 futbol sezonu için anlaştı.

Genç Başkan Özgür Subaşı yaptığı açıklamada "Güngören ilçesinde bulunan İstanbul Gençlergücü spor ve Bakırköy ilçesinde bulunan İstanbul Kartalgücü 1994 Spor kulüplerimizin beslenme ve diyet konularında danışmanlığını yapmak üzere Sayın Diyestisyen Aslı Pakel Hanım'ın Ataköy'deki ofisinde anlaşma imzaladık. Her iki tarafa hayırlı olsun" dedi.


Diyetisyen Aslı Pakel yaptığı Açıklamada "Amatör Spora ve Sporcuya Destek Olmak İçin Çok Değerli Özgür Subaşı Başkanla Anlaştık. İstanbul Gençlergücü Spor ve İstanbul Kartalgücü 1994 Spor Kulübü futbolcularına beslenme danışmanlığı yapacağım.  2023-2024 Futbol Sezonunda Gençlere Katkı Vermek İçin Güç Birliği Yapacağız. Her İki Taraf Adına Hayırlı Olsun" ifadelerini kullandı.


Ataköy NEF'te ofisi bulunan Aslı Pakel  "Özgür başkanla güzel bir anlaşma yaptık ve futbolcularına beslenme danışmanlığı sağlayacağım . Yeni projelerle yola devam" dedi.

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...