Cumartesi, Mart 11, 2023

Tophane Tayfunspor'da İl Hakem Kurulu'na çağrı


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta son maçında sahasında Tophane Tayfunspor'da son oynanan ve 4-1 kaybedilen Alibeyköyspor maçının hakemlerine tepki var...


Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"4 Mart Cumartesi günü Beyoğlu Stadı'nda bir kıyım gerçekleşmiştir. Kulübümüz Alibeyköyspor maçında adeta doğranmış, iki penaltımız es geçilmiştir. Hakem arkadaşlarımızda art niyet aramıyoruz, insandır hata yapar ancak bizce burada konu genel olarak bu sezon birçok hakemimizin gerçekten Süper Amatör Lig'de maç yönetebilecek yetkinlikte olup olmadığıdır. Kulüp olarak bu sezon sadece bizim maçlarımızda değil izlediğimiz pekçok karşılaşmada fahiş hatalar görülmektedir. Bu noktada İl Hakem Kurulu'na, gözlemcilerin not veriken daha dikkatli olmasını, notların hakkaniyetle verilmesi ve Süper Amatör Lig'e gerçekten bu seviyede maç yönetebilecek hakem arkadaşlarımızın atanması çağrısında bulunmayı kendimize bir görev sayıyoruz.  Hakem kurulundan ricamız ligin sonu yaklaşırken sadece bizim değil tüm Süper Amatör Lig karşılaşmalarına yetenekli, futbolu bilen ve korkusuz hakemlerin atanması. Ayrıca hakem rotasyonunda da biraz özen rica ediyoruz zira aynı hakemler çok sık bizim maçlarımıza atanmakta. Tüm hakemlerimize ve kulüplerimize kalan haftalarda başarılar dileriz."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakemler çok kötü.. 3/5 iyi hakem dışında hakem yok.

Adsız dedi ki...

Tophane Tayfun ve Alibeyköy karşılaşmasını izleyen bir futbol sever olarak, Hakem maçın gidişatını doğrudan etkiledi Alibeyköy'ün ilk attığı gol öncesi Tophaneli Futbolcuya yardımcı hakemin gözleri önünde apaçık bir faul yapıldı ancak hakem oynatmaya devam etti ve bu verilmeyen faul neticesinde Alibeyköy yaptığı atak da ilk golü attı.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.