Pazartesi, Mart 27, 2023

Ramos Ataşehir Doğuşspor'a imzayı attı


Sezona İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Marmara Karayolları'nde başlayan Erhan Yeygül, bu ligin bitmesinin ardından 2. Amatör Lig ekibi Ataşehir Doğuşspor'a transfer oldu.

'Ramos' lakaplı 34 yaşındaki stoper, Doğuşspor'un Aşık Veysel Mahallesi'ndeki merkezinde kendisini sarı-mavili renklere bağlayan imzayı attı. Deneyimli oyuncu "Ataşehir Doğuşspor bir dönem Süper Amatör Lig'de yer almış, BAL'a yükselme maçları oynamış bir kulüp. Bu kulübün eski günlerine dönmesi için takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapacağım" dedi.

Futbola İcadiyespor'da başlayan, Acıbadem Üsküdar SK, İstanbul Ataşehirspor, Doğan Güneşspor ile 2. Amatör’den 1. Amatör’e; Kemahspor, Maltepe Yıldızspor, Üsküdar Anadoluspor ve Fikirtepe Dumlupınar ile 1. Amatör’den Süper’e çıkma sevinci yaşayan, Hasköyspor’da Süper Amatör’de grup şampiyonluğu yaşayıp klasmana yükselen, 1. Amatör'de ayrıca Ortadağspor ile çok başarılı bir sezon geçirip şampiyonluğu bir puanla kaçıran, Kurtköyspor forması da giyen "Ramos" lakaplı Erhan Yeygül kaptanlığını yaptığı Marmara Karayolları'nda tamamı ilk 11 olmak üzere 23 maçta oynadı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.