Pazar, Mart 26, 2023

Küçükçekmece Sinopspor yara sardı



Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren eden Küçükçekmece Sinopspor kendi sahasında Bilecik 1969 Spor’u 3-0 yenerken hafta içi aldığı Kazımpaşa Birlikspor beraberliğinin yarasını sardı.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda oynanan maçı Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Hikmet Ayberk Han, Can Berk Yıldız, Kenan Konca ve Hatice Aydın yönetti.

Yağmur altında oynanan maçta ev sahibi takım seyirci desteğini arkasına alarak rakip kaleye yüklendi. Küçükçekmece Sinopspor, 37. Dakikada İlyaz Işık'ın attığı goll devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da kanatlardan gerçekleştirdiği etkili ataklarla başlayan Küçükçekmece Sinopspor, yüzde yüzlük üç gol pozisyonundan faydalanamadı.



Okan Demir'den iki gol
60. Dakikada rakip takımın ceza sahası içinde Okan Demir, plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Küçükçekmece temsilcisinde Okan Demir 90+2'nci dakikada güzel bir vuruşla kendisinin ikinci takımının üçüncü karşılaşmasında skorunu belirleyen golü attı ve skoru 3-0’a taşıdı.

Bilecik 1969 spor karşısında 3 puanı 3 golle alan Küçükçekmece Sinopspor, bu galibiyetle puanını 48’e yükselterek 49 puanlı  lider Çorlu 1947 Spor'un ardından ikinci sırada takibini sürdürdü.



Küçükçekmece Sinopspor Teknik Direktörü Ertuğrul Yiğit , Bilecik 1969 spor  karşısında güzel  bir maç izle ettirdiklerini söyleyerek, "3 puan aldık çok mutluyuz" dedi. Hafta içi deplasmanda Kazımpaşa Birlikspor'la 1-1 beraber kaldıklarını hatırlatan Yiğit "Deplasmanda puan kaybı sonrası İstanbul'a moralsiz geldik. Bugün de her şeyden önce futbolseverlere güzel bir maç izlettik. Güçlü rakibimizi yendik. 3 puan aldık. Çok mutluyuz önümüzdeki maçları alarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.