Cumartesi, Temmuz 23, 2022

Çelik: Osmanlıspor lige girmiyor çünkü...


Edirne Süper Amatör Lig'de başarılı bir sezon geçirerek Bölgesel Amatör Lig'e katılmaya hak kazanan Osmanlıspor'un BAL'a katılmama kararı alması şok etkisi yarattı. 

Baraj maçında Tuncaspor'u yenerek BAL'da mücadele etme hakkı kazanan Osmanlıspor sponsor arayışlarından eli boş dönünce maddi şartları göz önüne alarak Yönetim Kurulu kararıyla BAL a katılım ücretini yatırmayarak hakkını kaybetmiş oldu. 

Statü gereği Osmanlıspor önümüzdeki yıl katılacağı Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olsa dahi BAL için play-off maçı oynayamayacak. Osmanlıspor Yöneticisi Kerim Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yönetim kurulu olarak BAL'a katılmama kararı aldık. Bu yılda önceki sezon gibi SAL'da devam edeceğiz. Biz bir köy takımıyız ve 200 bin lira bütçemiz var. Oysa BAL'ın maliyeti hesaplarımıza göre minimum bir milyon lira. Sponsor arayışlarımız sonuçsuz kaldı. Bütçemizi ve takımımızın geleceğini düşünerek bu kararı aldık. Geçen yılki başkanımız Çağrı Muştu sağlık sorunları nedeniyle istifa etmişti. Önümüzdeki süreçte yeni başkanımızı belirleyerek yolumuza SAL da devam edeceğiz."

Kaynak: hudutgazetesi.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...