Pazar, Haziran 26, 2022

90+6'da gelen şampiyonluk


İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup’ta kazananın şampiyon olacağı, beraberlik halinde ise Göktürkspor’un mutlu sona ulaşacağı final niteliğindeki maçta Öz Yarımburgazspor, Esenyurt Gümüşhanespor’u uzatmada bulduğu golle 2-1 yenerek 1. Amatör Lig’e yükseldi.

Halkalı Etap Stadı’nda oynanan ve Oğulcan Malkoç’un yönettiği maçı Ak Parti Küçükçekmece İlçe BaşkanıRecep Şencan, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, İstanbul Demirspor Kulüp Başkanı Seyit Bel, Redoks Tahtakale Kartalları Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Canpolat, teknik direktör Güvenç Kurtar,İ stanbul Gençlergücü Kulüp Başkanı Özgür Subaşı, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Naser Serbest de izledi.

İlk gol konuk takımdan
Büyük heyecana sahne olan maçın ilk yarısı 0-0 biterken konuk Gümüşhanespor 57. dakikada Halilcan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi sarı kırmızılılar buna 65’te Hakan’ın şık golüyle yanıt verdi: 1-1.

Beraberliğin Göktürkspor’a yaraması nedeniyle son bölümde iki takım da gol aradı. 90+6’da sahneye çıkan Emre Öz Yarımburgazspor’a şampiyonluğu getiren golü attı. Bitiş düdüğü ile birlikte sarı kırmızılı yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. 


Dört yıl sonra döndüler

Küçükçekmece Gölü kıyısındaki Yarımburgaz Mahallesi’nin sarı kırmızılı ekibi böylece 2017-18 sezonunda veda ettiği 1. Amatör Lig’e 4 sezon sonra dönmüş oldu.

Recai Şaz'ın başkanlığını yaptığı Öz Yarımburgazspor'u şampiyon yapan teknik direktör ise Şenol Doğan.

2. Amatör Lig’in en centilmen ekiplerinden olan ve grup ikinci olması durumunda muhtemelen fair play kontenjanından 1. Amatör Lig vizesi alacak olan Esenyurt Gümüşhanespor ise bu yenilgiyle grubu üçüncü bitirdi.

Haber: Yılmaz Aktepe




2 yorum:

Adsız dedi ki...

Maçtaki çekilen Esenyurt Gümüşhane takimi fotoğraflarını nerden bulabiliriz

Adsız dedi ki...

Taraftarın yaptığı çirkefliğide yazsaydin

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.