Salı, Haziran 28, 2022

Tuzla Anadoluspor şampiyon olarak 1. Amatör'de



İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta şampiyonu belirleyecek maçta Tuzla Anadoluspor sahasında Özataşehirspor'u 3-2 yenerek şampiyon oldu ve 1. Amatör Lig'e yükseldi.

2019 yılında kurulan ve ikinci kez A takımla liglere giren turuncu-beyazlı ekip, sezon boyunca şampiyonluk için çekiştiği ve kendisine tek yenilgiyi tattıran Özataşehirspor'u son maçta devirerek tarihinde ilk kez 1. Amatör'e yükseldi.

Orhanlı Stadı'nda oynanan ve Ali Koç'un yönettiği maçta Anadoluspor ilk yarıyı 17'de Oktay Şahinsoy ve 21'te Abdullah Kaya'nın golleriyle 2-0 önde tamamladı. Konuk Özataşehirspor 51'de Oğuzhan Kalafat'la farkı bire indirse de Anadoluspor'da sezona damga vuran golcü Abdullah Kaya 74'te skoru 3-1 yaptı.



Maçı 9 kişi bitirdiler
Ev sahibi ekip 75'te Bayram'ın atılmasıyla 10 kişi kalırken 90+2'de Berkay Zişan Hasan Özataşehirspor'un ikinci golünü attı. Şampiyonluk için kendisine beraberliğin yettiği Tuzla Anadoluspor 90+4'te Özcan'ın atılmasıyla 9 kişi kalsa da sahadan 3-2 galip ayrıldı.



Tuzla Şifa Mahallesi'ne temsil eden, teknik direktörlüğünü ve başkanlığını Murat Karaman, antrenörlüğünü Gökhan Karakaya'nın yaptığı Tuzla Anadoluspor'da futbolcular ve teknik heyet maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Abdullah Kaya 29 golle Tuzla Anadoluspor'un gol kralı oldu.  

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...