Salı, Haziran 28, 2022

Hükmen kazanmamız gerekirken puanımızı sildiler


Öz Yavuzselimspor 2. Başkanı Ayhan Çınar, İstanbul 2. Amatör Lig'de zor koşullar altında çok genç bir kadro ile mücadele ettiklerini, futbolcularıyla gurur duyduğunu söyledi. 

Ligin son maçında deplasmanda 4-1 geriden gelip 5-4 kazandıkları Emeksanspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Çınar "Coğrafyanın kader olduğunu kanıtlarcasına, antrenman ve maç yapacak nizami sahaları olmamasına, yeterli servis desteği alamamalarına karşın tüm imkansızlıklara karşın bu ilçede futbol oynandığını ispatlayan gençlerimizin alınlarından öpüyorum. A takımımız 2003-2006 arası doğumlu gençlerden oluşmakta. 1999 doğumlu Furkan Aktaş'ın ağabeylik yaptığı altın çocuklarımız zorlu Emeksanspor deplasmanında çok güzel bir galibiyet aldılar. Sezonu alnımızın akıyla bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Çınar, TFF tarafından kendilerine verilen üç puan silme cezasına da tepki göstererek "Mollaaşkıspor maçında bitime 5 dakika saha tribünden sahaya atlayanlar olduğu için takımımız çekilmek zorunda kaldı. Üç puanımızı silmişler. Sahada alın terimizle kazanılan puanının sahada alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Maçımız tarafsız sahadaydı çünkü rakip takım saha kapatma cezası almıştı. Saha kapatma cezası olan takımın taraftarı sahaya iniyor ancak hükmen galip sayılmamız gerekirken puanımız silindi" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.