Salı, Haziran 28, 2022

Sezona zirve yarışıyla başladılar, son maçta ligde kaldılar


İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta Tepecik Anadolspor kendisi için hayati öneme sahip maçta deplasmanda Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı'nı 4-3 yenerek ligde kaldı.

Son derece ilginç bir sezon yaşayan Tepecik Anadoluspor ilk 5 haftada yenilgi yüzü görmezken ikinci basamaktaydı. Altıncı haftadaki 5-0'lık Gümüşyaka yenilgisiyle sendeleyen Büyükçekmece ekibi yine de ilk yarıyı orta sıralarda tamamlamıştı.

İkinci yarının başlamasıyla adeta dağılan kırmızı-beyazlılar 7 maçın 6'sını kaybettiler, ilginçtir bu süreçte tek puanlarını ilk yarıda kendilerini yenen Gümüşyakaspor'dan aldılar.

Son iki maçı alıp ligde kaldılar
Gümüşpınarspor'un müthiş çıkışı ile bitime 2 hafta kala kendisini düşme hattında bulan Tepecik Anadoluspor geçen hafta, küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Örnek İdman Yurdu karşısında adeta ecel terlere dökmüş, bir ara 5-5 olan maçı 7-5 kazanmıştı.

Gümüşpınarspor'un yenilgisiyle son haftaya avantajlı giren Anadoluspor Büyükçekmece İdman Ocağı'nı deplasmanda 4-3 yendi. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Anadoluspor ikinci yarıda 6 dakika içinde 3-2 öne geçti. 61'de Karadeniz Emir Seslikaya ile eşitliği sağlasa da Tepecik Anadoluspor'un tecrübeli golcüsü Diyar Sancak 69'da skoru 4-3 yaptı.

Kalan bölümde gol olmazken Tepecik Anadoluspor ligde kaldı.

Haber: İbrahim Keskin - keskinbakis.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...