Perşembe, Haziran 30, 2022

Mahmutbeyspor'da Sertaç Coşkun'tan güzel başlangıç


İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta sezonu ikinci sırada bitiren Mahmutbeyspor'un başarısında en büyük pay sahiplerinden biri teknik direktör Sertaç Coşkun.

1996 doğumlu genç teknik adam üçüncü kuşak Mahmutbeysporlu. 

Nüfus Mübadelesi ile Kavala, Naipli ve Sarışaban'dan gelen Türklerin yerleştiği şirin Mahmutbey köyünün kırmızı-beyazlı temsilcisinde dedesi ve babası futbol oynayan Sertaç Coşkun kendisi de bu kulübün formasını giydi.

Futbol kariyeriyle birlikte yüksek öğrenimini sürdüren Sertaç Coşkun Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Nişantaşı Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde yaptı. Sonrasında antrenörlüğe merak salan ve bu alandaki eğitimini çeşitli sertifikalarla süsleyen Coşkun, A takım seviyesinde ilk deneyimini futbolcu olarak uzun yıllar hizmet ettiği Mahmutbeyspor'da yaşadı.



Şampiyona yenilmediler
İlk beş maçını kazanan Mahmutbeyspor olaylı Tozkoparan Birlikspor maçında üç as oyuncusunu kaybettikten sonra kritik puanlar kaybederek zirveden uzaklaşsa da ikinci yarı 8 maçlık yeni bir yenilmezlik serisi yakaladı. Coşkun yönetimindeki Mahmutbeyspor grup şampiyonu Küçükayasofyaspor'a iki maçta da kaybetmedi (1-1, 2-2).

Genç teknik adam amacının, üç kuşaktır ailece hizmet verdikleri Mahmutbeyspor'da teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamak olduğunu dile getirdi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Başarıların Daim Olsun kardeşim 🙏

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.