Pazar, Haziran 26, 2022

Şampiyon Yeşil Ilgazspor Süper Amatör'de


İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta Yeşil Ilgazspor, sahasında Malkoçoğluspor'u 4-0 yenerek tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Merkezefendi Stadı'nda oynanan ve Şenol Bektaş'ın yönettiği maçta ev sahibi takımın gollerini 13'te İbrahim Togola, 30'da Eyüp Akın, 41'de Ömer Faruk Ergezgin ve 80'de Yusuf Taç attı. Konuk Sultangazi ekibinde Fatih 43'te kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Üst üste iki sezon şampiyonluk yaşayan ve tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e çıkan turuncu-siyahlılar karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.


Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nin takımı olan Yeşil Ilgazspor uzun yıllar mütevazı bir şekilde İstanbul liglerinde mücadele ederken, kulübe yıllardır çeşitli kademelerde hizmet veren Emrullah İç'in başkanlığında son dönemde gerçekleştirdiği atılımı 1. Amatör Lig şampiyonluğu ile taçlandırdı.

Teknik direktörlüğünü Alaaddin Taş'ın yaptığı Yeşil Ilgazspor bu sezon 18 maçta 37 puanla en yakın rakibi Haydarspor'un 3 puan önünde ipi göğüsledi.



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Genç ve sahada her şeylerini ortaya koyan çok koşan mğcadeleden yılmayan takımın abisi ve oyun kurucusu eyüp akının saha içi yönetimiyle hak exerek şsmpiyon oldular tebrikler

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.