Pazartesi, Ocak 10, 2022

İstanbul'un en yeni kulübü sezonu kurbanla açtı


İstanbul'un en yeni kulüplerinden olan ve bu sezon 2. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Oklalıspor sezonu kurban keserek açtı. 

Kulüp lokalinin önünde yapılan törenle sezona merhaba diyen Oklalıspor’un Kurban kesimine katılım oldukça yüksekti. Açılış töreninde Kulüp Başkanı Kamuran Bakan, Yönetim Kurulu ile birlikte tam kadro hazır bulunurken, bu güzel ortamı Oklalıspor’u sevenlerde katılımlarıyla taçlandırmış oldu.

Açılış törenine davet edilen fakat işlerinin yoğunluğundan katılamayarak yeni sezon öncesi iyi dileklerini ileten Çatalca Belediye Başkanı mesut Üner, Oklalıspor’a yeni sezonda başarı dileklerini iletti. Başkan Kamuran Bakan, Belediye Başkanı Mesut Üner’e iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Bakan ayrıca açılış törenine katılım sağlayan sporseverlere de ayrıca teşekkür etti. 

Açılış töreninin ardından sezonun ilk hazırlık maçını Terkos Stadı'nda GOP Yeniköyspor ile oynayan Oklalıspor, rakibini 4-2 mağlup ederek bu güzel günü galibiyetle süslemiş oldu.

Çatalca'nın kuzey kesiminde Kestanelik ve Subaşı arasında bir köy olan Oklalı böylece komşuları gibi federe bir takıma kavuştu.

Haber: İbrahim Keskin - www.keskinbakis.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....