Salı, Mart 09, 2021

FK 1864'ten Beşiktaş'a ziyaret


İstanbul 1. Amatör Lig’de yer alan FK 1864’ün yönetim kurulu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi ziyaret etti. 

FK 1864’ün, Beşiktaş’ın başlattığı ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına yaptığı sembolik 1864 TL’lik yardımın ardından iki kulüp arasında atılan dostluk köprüsü, sarı-yeşilli yönetimin Çebi’yi ziyaretiyle pekişti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Kulüp CEO’su Erdem Şatıroğlu’nun ev sahipliği yaptığı ziyarette FK 1864’ü Kulüp Başkanı İsa Tunçer, yönetim kurulu üyeleri Halit Bakal, Oya Hansu Çolak ve Serdar Gül temsil etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı forma ve hediyeler verilirken, gelecekteki olası işbirlikleri için fikir alış verişinde bulunuldu.


FK 1864 Kulübü Başkanı İsa Tunçer ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Bizleri çok samimi ve candan karşılayan ve ağırlayan Sayın başkana gönülden teşekkürler. Sayın Çebi gelecekte de sürekli temas halinde olunacağını ve hatta ilk yönetim kurulu toplantısında FK 1864 ve Beşiktaş’ın kardeş kulüp olma talebimizin de gündemlerinde olacağını belirtti. Ayrıca alt yapımızdan yetişecek futbolcuların Beşiktaş seçmelerine girmesi talebinde bulunduk” dedi.

Kuzey Kafkasya göçmeni vatandaşlarımız tarafından kurulan ve yönetilen, ismini, Büyük Kafkas Sürgünü'nün tarihinden alan FK 1864 İstanbul 1. Amatör Lig'de yer alıyor. Başkan İsa Tunçer, hedeflerinin kısa vadede Bölgesel Amatör Lig, daha sonra ise 3. Lig olduğunu söyledi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...