Pazartesi, Mart 29, 2021

'Beylikdüzüspor Türkiye'de bir ilk gerçekleştirdi'


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Beylikdüzüspor'un olağan genel kurulunda, seçime tek liste ile katılan Metin Aydın yeniden kulüp başkanlığına getirildi. 

Kulüp binasında yapılan genel kurula katılım oldukça yüksek olurken Aydın yeni yönetimiyle birlikte gövde gösterisi yaptı. Aydın yaptığı konuşmada "İşimize tesisleri baştan sona yenileyerek başladık. Futbol sahamızdaki aydınlatmayı  üst seviyeye çıkardık. Türkiye'de bir amatör spor kulübünde ilk defa bir kırlangıç yuvası kurduk. Binamızın giriş katında ve tribünlerin altında da yeni yerimizi açacağız. Kırlangıç logosu için de patent başvurusu yapacağız. Türkiye'de bir ilk olarak bir doktor ve fizyoterapistle birlikte çalıştık. Tesis içinde bir kafeterya açtık. Altyapıda sayısız şampiyonluklar elde ettik. Veteran takımını da kurduk. Futbol okulunu faaliyete geçirdik. Tesislerimizi her anlamda çocuklarımızın kullanımına açtık. Pandemi sonrası ligler açıldığında kadın futbol takımını da hayata geçireceğiz. Ayrıca göreve geldiğimiz günden bugüne kadar altyapının her kategorisinde bir çok oyuncumuzu da profesyonel kulüplerin altyapılarına verdik" ifadesini kullandı. 

Beylikdüzüspor Kulübü Başkanı Metin Aydın


Metin Aydın'ın listesinde şu isimler yer aldı: Metin Aydın, Firdevs Afrin, Şerif Hikmet Altunkalem, Şeref Turan, Yusuf Kaya, Erkan Erdoğan, Burçin Sivri, Ali Mesut Çelik,  Bülent Yılmaz, Ali Altay, Sedat Çatalbaş, Nejat Erdem, Soyer Baş, Coşkun Telli ve Serkan Kaya.

Haber: İbrahim Keskin

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...