Çarşamba, Mart 24, 2021

BAL'da gruplar açıklandı. Hangi takımlar hangi grupta?


Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarının şablonlarını açıklandı.


Covid 19 tedbirleri nedeniyle, 6 veya daha az takımı olan illerin tüm ekipleri aynı gruplarda yer aldı.7 veya daha fazla takımı olan illerin (İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Trabzon) takımları değişik gruplara dağıldı.

BAL'a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak. 

Dört takımlı gruplar üç devreli lig usulüne göre oynanacak.

Beş ve altı takımlı gruplar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. 

9 takım 3. Lig'e çıkacak
Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım, 5 takımlı 2 ve 6 takımlı 7 grup olmak üzere toplam 9 tarafsız grup merkezinde bölge birinciliği müsabakalarını oynayacaklar. 9 bölge birincisi TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak. Ayrıntılı statü daha sonra açıklanacak.

Fikstür çekimi 26 Mart'ta
2020-2021 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e 7 ve daha fazla takımla katılan illerin hangi grupta yer alacaklarının kuraları ve tüm grupların fikstür çekimi 26 Mart 2021 Cuma günü saat 15.00'te İstanbul'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kulüp temsilcilerinin katılımı olmadan yapılacak olup, TFF'nin youtube kanalından canlı yayınlanacak.





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...