Perşembe, Mart 18, 2021

Survivor 2021'de iki amatör futbolcu mücadele ediyor


Türk televizyonlarının en popüler programlarından olan Survivor’da iki amatör futbolcu başarıyla mücalede ediyor.

Steven, Yolspor'da şampiyon oldu
Gönüllüler Takımı’nda yer alan Steven pandemi öncesi İzmir 2. Amatör Lig ekibi Örengücü’nde forma giyiyordu. Tam ismi Nglamulume Tshipama Eric Abdoul Salam olan Steven Türkiye’deki futbol kariyerine 2018-19 sezonunun devre arasında Manisa Donatımspor’da başladı. 2018-19 sezonu başında İzmir Yolspor’a geçen ve burada 2 sezon oynayan Kongolu futbolcu bu ekiple Süper Amatör Lig’e çıkma başarısı gösterdi. 

survivor steven salam izmir yolspor'da oynadı


Yolspor’la şampiyon olduktan sonra devre arasında Örengücü’ne geçen Steven pandemi nedeniyle lige ara verilene kadar bu ekipte 3’te3 yapmıştı.  1999 doğumlu Steven, Celal Bayar Üniversitesi’nde futbol antrenörlüğü üzerine eğitim görüyor. 

Steven oyunlarda 86 galibiyet, 54 yenilgiyle genel klasmanda 4. sırada bulunuyor.

Survivor Berkay Yuvukuran Dudulluspor ve Alemdağspor'da oynadı.

Berkay Dudulluspor ile BAL'a çıktı

Ünlüler Takımı’nda yer alan 1997 doğumlu Berkay Yuvakuran, son olarak İstanbul Süper Amatör Lig’den BAL’a yükselen Dudulluspor’un kadrosunda yer alıyordu. G.Saray ve F.Bahçeli eski futbolcu Semih Yuvakuran’ın da oğlu olan Berkay ayrıca Pendikspor, Sancaktepe Belediyespor, Beylerbeyispor, Çekmeköy Bld Alemdağspor ve Karabekirspor’da forma giydi. Berkay forvet olarak görev yapıyor. Üçüz olan Berkay’ın diğer kardeşlerinden Utku Yuvakuran Süper Lig ekibi Beşiktaş’ta oynuyor.

Berkay oyunlarda 44 galibiyet, 28 yenilgiyle genel klasmanda 5. sırada.

Survivor Doğan Keser Zeytinburnuspor'da oynadı


Doğan Keser 3. Lig'de oynadı
Ünlüler Takımı’nda yer alan Necip Doğan Keser 2004-2010 yılları arasında kesintisiz olarak Zeytinburnuspor forması giydi. Doğup büyüdüğü ilçenin takımında futbola başlayan ve alt yapıda bu ekibin formasını terleten Doğan, 2010-11 sezonu başında Zeytinburnuspor ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Lacivert-Beyazlı ekiple 12 kez 3. Lig maçına çıkan 1992 doğumlu Necip Doğan Keser sakatlığı nedeniyle futbol kariyerini noktalamak zorunda kaldı ve şu sıralar perakende giyim sektöründe işletme sahibi.

Doğan 26 galibiyet, 38 yenilgi ile genel klasmanın 15. basamağında.

Haber: Efkan Bucak

Steven'ın fotoğrafları İzmir Yolspor'un sosyal medya hesaplarından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.