Çarşamba, Mart 17, 2021

Bakırköyspor '3. Lig' parolasıyla sahaya indi


Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bakırköyspor sahaya indi. Yeşil-Siyahlılar'da hedef profesyonel lig olarak belirlendi.

1990-1993 yılları arasında üç sezon Süper Lig'de (O dönemki ismiyle 1. Lig) mücadele eden Bakırköyspor son olarak 2006-2007 sezonunda 3. Lig'de yer almıştı. Yeşil-siyahlı ekip sonraki iki sezon 3. Lig'e terfi maçlarına katılsa da Menemenspor ve Hendek Gençlik Gündoğduspor'a elenmişti. Bakırköyspor, 12 yıl sonra ilk kez 3. Lig'e bu kadar yakın durumda.

Bakırköy Belediye Stadı'nda idmanlarına başlayan Bakırköyspor şimdiye dek 11 transfer yaptı. 

Gümüşhanespor'dan Kuzey Doğru, Çatalcaspor'dan Tayfun Kutay Akar, Yozgat Divanlı Gençlerbirliği'nden Batuhan Battal, Çengelköyspor'dan Özhan Celep, Eyüpspor'dan Batuhan Mert Durmuş, İstanbul Bayburtspor'dan Sergen Sarp, Vizespor'dan Mertcan Güney, Medipol Başakşehir'den Yunus Emre Baloğlu'yu transfer eden kulüp iç transferde Abdullah Can Yıldırım, Sercan Uygun ve Yiğit Öztürk ile anlaşmaya vardı. 

Ömer Emre Erzurumluoğlu'nun başkanlığını yaptığı, kadrosunda profesyonel lig tecrübesi olan birçok oyuncu bulunan Bakırköyspor hedefini Türkiye Profesyonel 3. Futbol Ligi olarak belirledi.

Haber: Efkan Bucak


BU SEZON BAL'DA YER ALAN 5 ESKİ SÜPER LİG EKİBİ


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.