Pazartesi, Eylül 03, 2018

Kağıthanespor evinde kazandı

Ne yalan söyleyeyim, maç programları açıklandığında ilk evime yakın olan sahaya, sonrasında da vesaiti olmayan sahalara bakıyorum. Ne var ki; bu sezon Fatih ilçesi düşüşte, Süper Amatör'de iddialı takım yok, 1. Amatör'de de parmakla sayılır. Beni en çok korkutan sahalar net şekilde Nurtepe ve Firuzköy. Korkutan derken mesafe ve vesait yönünden aman akıllara başka bir şey gelmesin... Kağıthane maçının Nurtepe Stadı'nda oynanacağını öğrendiğim andan itibaren google yol tariflerine bakıyorum. Her sezon en az 3 kere gider her seferinde de kaybolurum. Ama bu kez imdadıma genç yönetici bir kardeşim yetişti de tüm streslerden uzak kapıdan servisle maça götürüp, getirdi. Buradan kendisine kucak dolusu sevgilerimi sunarak maça başlıyorum.


Açıkçası iki takım da beni hayal kırıklığına uğrattı. Beklentimin çok altında bir maç izledim. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmayı Kağıthanespor Sezer'in iki golü ile kazandı. Çok top kaybı, az pozisyonlu bir maç izledik. Kağıthane kenar yönetimi hazırlık maçı olmasına rağmen lig maçı formatında hazırlık yapmış ve tribüne birkaç oyuncu yollamıştı. Onlar da çekirdek tayfasıyla beraber maçı izlediler.


Batı Trakya takımı organize olamadı. Defans hattında sakatlıktan dolayı sorun yaşıyorlar. Orta ikili Gökhan ve Emre mücadele olarak iyi ancak topu ileriye taşımakta zorluk çekiyor. Kanatlar etkili değil ve ileri uçta top tutamıyor. Oyunun bazı bölümlerinde kontra yakaladılar ancak final pasları iyi olmayınca golü bulamadılar. Bu oyunla işleri zor. Daha iyi beklediğim Zeytinburnu temsilcisi liglere bir hafta kala iyi görüntü vermedi.


Kamp gören, iyi transferler yapan ve oldukça alternatifli kadroya sahip Kağıthane takımı da beklentimin altındaydı. Defans hattı garantici, özellikle sol bek Kürşat öne çıkan isimdi. Ön libero da Ekrem ile Edip iyi bir ikili. Kağıthane takımı da ileri uçta kayıp. Üçüncü bölgede tıkanıyorlar. Orta alanda yapılan kısa pasları, finalle bütünlemeleri gerekir. Zirveyi net kovalar, ama bu futbolla işleri zor.


MUHABİR: ERDEM SAĞOLAN 

Hiç yorum yok:

Boğaziçi 1907'nin zirve keyfi

Beykoz İlçesinin İstanbul 2.Amatör Lig'deki temsilcilerinden Boğaziçi 1907 Spor, hafta içi müsabakasında Paşabahçe Stadı'nda konuk e...