Cuma, Mart 09, 2018

Ümraniyespor gol şov yaptı

U19 Elit Akademi Ligi'nde İstanbul ekibi Ümraniyespor, Akın Çorap Giresunspor’u kendi sahasında 4-1'lik sonuçla yenerek üç puanın sahibi oldu.


Spor Toto Gelişim Ligleri U-19 Elit Akademi Ligi TFF 1.Lig Grubu 24. hafta mücadelesinde Ümraniyespor Akın Çorap Giresunspor’u Ümraniye Spor Tesisleri Suni Çim Sahası’nda konuk etti.


Haftaya 40 puanla giren Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Nuri Tükenmez'in ve U19 Teknik Sorumlusu Serhat Akdoğan’nın çalıştırdığı Ümraniyespor, 37 puanla haftaya giren U-19 Teknik Sorumlusu Saruhan Ceylan’nın çalıştırdığı Akın Çorap Giresunspor ‘u 4-1 yenerek 43 puana yükseldi.


Ali Koç, Emrah Altındağ, Baransel Siyavuş hakem üçlüsünün yönettiği Arda Terzi’nin dördüncü hakemlik yaptığı mücadelede Necmettin Ayaz gözlemci olarak görev yaptılar.


Karşılaşmaya Ümraniyespor etkili ataklarla başlarken golü de erken buldu. 4.dakikada Yakup Demirci Ümraniyespor'u 1-0 öne geçirdi.11.dakikada Berkan Oğuz farkı 2'ye çıkardı 2-0.
15.dakikada Saruhan Bolat'ın golüyle skor 2-1'e geldi. 38. ve 73. dakikalarda Tayfun Akar ile iki gol daha bulan evsahibi Ümraniyespor karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu.


Maçtan sonra Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Nuri Tükenmez yaptığı açıklamada’’ Neredeyse tamamı 2000 doğumlu U /19 takımımız yine güzel bir oyunla iyi bir skor elde etti. Tabi ki de skordan daha önemli olan bu kadrodan A Takıma oyuncu çıkartabilmek.İnşallah doğru yaptığımız işleri arttırarak buna da muvaffak olacağız’’ dedi.


Spor Toto Gelişim Ligleri U-19 Elit Akademi Ligi TFF 1.Lig Grubunda Ümraniyespor 43 puanla haftayı 3.sırada tamamladı.



Editör: Atilla DEMİR


 





 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...