Pazartesi, Mart 26, 2018

Beylikdüzü'nün işi mucizelere kaldı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Beylikdüzüspor 3-1 öne geçtiği maçta Adapazarıspor’a deplasmanda 4-3 yenildi. Matematiksel olarak Beylerbeyi’ni yakalama şansı kalmayan mavi beyazlı ekip, Maltepespor bir mucizeye imza atar da 3. Lig’e çıkamazsa küme düşecek. Lakin Maltepespor’un bitime 2 hafta kala lider Gebzespor’un 4 puan gerisinde olması Beylikdüzüspor’un şansını oldukça azaltıyor.


Bu sonucu ev sahibi Adapazarıspor adına anlamı ise büyüktü. Mavi-Beyazlılar (Bu maçta yeşil sarı giydiler) Sapanca ile aradaki puan farkını korudular ve muhtemelen ligde kalma için baraj oynayacaklar.


İki takım da 10 kişi
Adapazarı Karaman Spor Tesisleri’nde oynanan maçın 49. dakika Beylikdüzüspor’un 3-1 üstünlüğü ile geçildi. Adapazarıspor 51’de uzak mesafeden Sami’nin vuruşuyla farkı bire indirdi. 63. dakikada topsuz alanda Beylikdüzüspor’dan Mustafa ile Adapazarıspor’dan Oğuz’un tartışması sonrası Hakem iki oyuncuyu da oyundan ihraç etti. 75. dakikada sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içerisinde İshak’ın sol ayakla kaleye attığı şutla skor 3-3’e geldi.

87. dakikada Blendi’nin serbest vuruşunda kaleci topu elinden düşürürken Yusuf’un şutunu savunmada Yaser topu gol çizgisinden çıkardı. Maçın sonuna 6 dakikalık uzatma bölümü eklenirken, 90+5. dakikada sol kanattan İshak’ın ortasında kale önünde Steve ile kaleci İsmail’in önünden topa ayak koyan Mustafa topu filelerle buluşturdu ve Adapazarıspor maçı 4-3 galip tamamladı.


STAT: Karaman Spor Tesisleri
HAKEMLER: Salih Aytaç, Buğra Can Semercioğlu, Oğuzhan Yılmaz
ADAPAZARISPOR: Ercan, Cihan, Yaser, Mustafa, Emirhan, Mert İrger(Dk.68 Mert Erdoğan), Oğuzhan, Tarık(Dk.87 Hakan)(Dk.90 Muhammed), Sami, Oğuz, İshak
BEYLİKDÜZÜSPOR: İsmail, Mustafa, Furkan Kaya, Talip, Steve, Ömercan(Dk.87 Tarık), Furkan Er(Dk.59 Taha), Onur, Blendi, Muhammet, Semih(Dk.73 Yusuf)
GOLLER: Dk.31 Mert, Dk.51 Sami, Dk.75 İshak, Dk.90+5 Mustafa / Dk.4 Mustafa (kendi kalesine), Dk.9 Ömercan, Dk.49 Furkan Er
SARI KARTLAR: Dk.18 Cihan, Dk.59 Mert, Dk.59 Ercan, Dk.76 Tarık / Dk.70 İsmail
KIRMIZI KARTLAR: Dk.63 Oğuz / Dk. 63 Mustafa


Kaynak: Beylikdüzü Spor Kulübü


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...