Salı, Mart 06, 2018

Taşlıtarlaspor lokali hizmete açıldı

Gaziosmanpaşa ilçesinde yeni kurulan ve gelecek sezon 2. Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Taşlıtarlaspor’un Sarıgöl Mahallesi’ndeki lokali hizmete açıldı.


Açılışa Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Berber, Belediye Meclis Üyesi Aziz Demirtaş, MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, CHP İlçe başkanı Binali Dağdeviren, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çelik, Sarıgöl Birlikspor Kulübü Başkanı Bayram Malkav, Sarıgöl Mahalle Muhtarı Ünal, çeşitli kulüplerin yöneticileri ve futbolcular katıldı. Lokalin açılış kurdelasını Mahalle Muhtarı Ünal Basın, Sarıgöl Birlikspor Kurucu Başkanı Bayram Malkav ve Kemal Kurtulcu ile birlikte kestiler.
Bir dönem Eyüp’ün Rami bucağına bağlı olan Taşlıtarla’nın Gaziosmanpaşa ilçesinin temelini oluşturduğunu ve yeni ismini alana kadar ilçenin bu isimle anıldığını hatırlatan Taşlıtarlaspor Kulüp Başkanı Serkan Erkul, “Bu özel ismi taşıyan ilk kulüp olmanın gururunu taşıyoruz. Amacımız kurumsal bir kulüp olmak “ şeklinde konuştu .
Taşlıtarlaspor Sarıgöl Mahallesi Çetinkaya Sokak’ta bulunan kulüp merkezi aynı zamanda genç sporuların buluşma yeri olacak. Sarı-siyah-beyaz renklere sahip Gaziosmanpaşa temsilcisi Taşlıtarlaspor gelecek sezondan itibaren hem A takım hem de alt yapılarda mücadele edecek.


Serkan Erkul başkanlığındaki kulübün kurucu üyeleri şu isimlerden oluştu.
Fatih Tetikel
Ünal Basın
Gönenç Menteşe
Fırat Köksal
Serkan İsmail Yalın
Ali Karafazlıoğlu
Gökhan Arslan
Engin Altındal
İsmail Ölmez
Yavuz Kansız
Halit Arslan


Haber: Erol Eftekin


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...