Çarşamba, Mart 14, 2018

Kavacık 3 Attı 3 Aldı

İstanbul SAL Klasman Grubu B grubu 5.hafta mücadelesinde Sekbanlarspor ile karşılaşan Kavacıkspor uzatmalarda bulduğu gol ile galibiyetle tanıştı.

Namık Sevik Stadı'nda oynanan SAL Klasman Grubu müsabakasını Oktay Önge, Etem Can Yarar, Figen Eleman, Muhammet Dursun hakem dörtlüsü yönetirken maçın saha komiserliklerini Zafer Çatalkaya, Kenan Akbaş üstlendi. Sekbanlarspor’lu futbolcuların başlama vuruşu ile başlayan maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçerken, 26. dakikada Vahap Deniz attığı golle Sekbanlarspor’u 1-0 üstünlüğe taşıdı. Maçın 43. Dakikasında bu kez fileleri havalandıran Kavacıkspor’lu Furkan Dalçık oldu.

Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sona ererken; 54. Dakikada Sekbanlarspor’un golcü ismi Vahap Deniz kendisinin ve takımının ikinci golünü ağlarla buluşturdu. Ancak Sekbanlarspor’un üstünlüğü fazla sürmezken 61. Dakikada Kavacıkspor ikinci yarının başında oyuna giren Atakan Bozacıbaşı'nın golüyle maçta tekrar eşitliği sağladı 2-2

MÜCADELENİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Beraberlik golü sonrası Kavacıkspor oyunu geride kabul edip kontraataklarla galibiyet golünü aradı. Sekbanlarspor’lu futbolcular ise kanat organizasyonları ile gol için rakip sahaya yüklendi. Maç beraberlikle bitecek derken 90+3’üncü dakikada Mevlüt Çiçek Sekbanlarspor ağlarını havalandırarak Kavacıkspor’u galibiyete taşıdı. 3-2

Maçı 3-2 kazanmayı başaran Kavacıkspor SAL Klasman Grubunda ilk galibiyetini ve ilk puanını almış olsa da sonunculuktan kurtulamadı. Sekbanlarspor grubunda 3. mağlubiyetini alarak BAL ümitlerini azalttı. Gelecek hafta Sekbanlarspor, Ortaköy ile karşılaşırken, Kavacıkspor ise İstanbul Bafra ile oynayacak.

HABER:MUSTAFA KAYNAK


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...