Pazar, Mart 11, 2018

Kağıthanespor 'Civciv'le güldü

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu mücadelesinde Leventspor ile Kağıthanespor Bayrampaşa Belediye Stadı'nd karşı karşıya geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Kağıthanespor 2-0'lık skorla kazandı ve üç puanın sahibi oldu. Leventspor son yarım saatte Nazım Çelik'in atılmasından dolayı maçı 10 kişi tamamladı.


Karşılaşmayı Ali Can Özışık,Zeynep Aybek,Serkan Aydın hakem triosu yönetirken, 4.hakem olarak İlkay Selçik görev yaptı. 


Orta saha müacedelesi şeklinde geçen ilk yarım saatin en tehlikeli atağını Leventspor gerçekleştirdi.Murat Kaba'nın ara pasında topla buluşan Usman Benaffan kaleci Mesut Güneş'i çalımladığı anda topa bastı. Kademeye giren Mücahit Akbaş topu uzaklaştırarak mutlak golü önledi. 


36.dakikada Mert Yılmaz'ın 30 metreden kullandığı frikikte kaleci Ramazan Demir harika kurtarışla gole izin vermedi. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. 


5 dakikada değişen oyun


Mücadelenin 63.dakikasında Kağıthanespor ceza sahası içinde Murat Kaba yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Ali Can Özışık Murat'ın kendi ayağına takıldığını belirterek oyunu devam ettirdi. Bu pozisyonun devamında hızlı hücuma çıkan Kağıthanespor Kenan Öztürk'ün pasında Barış Can Karadeniz'i buluşturdu. Barışcan'ın yerden sert şutu ağlarla buluştu 0-1. Gol sonrasında penaltı itirazlarını sürdüren Nazım Çelik kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. 


68.dakikada Leventspor ceza sahasına giren Sergen Sarp defans oyuncusu Volkan Dinç'in müdahalesi ile yerde kalınca hakem Ali Can Özışık penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İsmail Arslan penaltıyı gole çevirerek farkı ikiye çıkarttı 0-2. 


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu doksan dakikayı 2-0'lık skorla kazanan Kağıthanespor puanını 5'e çıkardı. Leventspor ise aldığı mağlubiyet ile 5 puanda kaldı.


Maçın Analizi


Her iki ekibinde mutlak üç puan için çıktığı karşılaşmanın kırılma noktası Leventspor'un penaltı beklediği pozisyondu. Akabinde gelişen atakta kalesinde golü gören Beşiktaş temsilcisi bir de 10 kişi kalınca oyundan düştü. Orta sahada müthiş mücadeleye sahne olan karşılaşma atanın kazanacağı tarzda bir maçtı. Leventspor ileri uçta Özgün'ü tek santrafor bıraktı ancak golcü oyuncuya destek gitmedi. Murat Kaba ve Adem İnanç ile kanatlara gönderdiği uzun toplarla etkili olmaya çalışan Beşiktaş temsilcisi final paslarında başarılı olamadı. Sergen ve Mücahit'in gölgesinde oynayan golcü oyuncu Özgün pozisyon bulmakta zorlandı. Usman ile mutlak golü kaçıran Beşiktaş temsilcisi Volkan Dinç'in şutunda da kaleci Mesut'u geçemedi. 


Kağıthanespor forvet oyuncusu Halil İbrahim'in cezalı olduğu maçta Barışcan'ı tek santrafor bıraktı. Mert Kula ve Kenan ile kanat organizasyonları geliştiren Kağıthanespor iki net pozisyonda Leventspor defansını aşamadı. Orta sahada İlker sakatlığından dolayı forma giymezken, Ahmet ve Yunus Emre mücadeleci futbolları ile rakibin etkili isimleri Adem İnanç, Murat Yıldırım ve Murat Kaba'ya yakın markajda bulundu ve rahat oyun kurmalarını engelledi. Civciv lakaplı Barış Can Karadeniz'in uzak direğe güzel vuruşu oyunda dengeleri bozarak ibreyi Kağıthanespor'a çevirdi.    


Kağıthane evimiz Kasapoğlu babamız


Kağıthanespor taraftarlarının fenomen dizi Çukur'un sloganını kullanarak 'Kağıthane evimiz Kasapoğlu babamız' tezahuratları günün güzel görüntüleriydi.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN 


 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...