Perşembe, Şubat 08, 2018

Bu maçın telafisi yok!

Süper Amatör küme A Grubunda hafta sonu nefesler kesilecek. İznikspor-Doğanspor maçı haftanın en önemli iki mücadelesinden biri olacak. Bir tarafta 18 puana sahip 9. Sırada yer alan Doğanspor ve diğer tarafta 12 puan’a sahip 10 sırada küme düşme potasında yer alan İznikspor'un bu maçı kazanmaktan başka şansı neredeyse yok.


Doğanspor kazanırsa büyük bir avantaj yakalayacak. Beraberlik halinde 6 puanlık fark korunmuş olacak, Doğanspor'a yararken, İznikspor'a yaramayacak. İznikspor kaybederse ligde kalma şansını zora sokacak. Bu zorlu maç 11 şubat 2018 Pazar günü saat 16:00 da İznik stadında oynanacak.


Doğanspor teknik direktörü Ömer Bakay Zorlu maçla ilgili açıklamalarda bulundu: “Hafta sonu İznikspor ile deplasman da karşılaşacağız. Belki de sezonun en önemli maçı olacak. Ama ligin bitmesine 6 hafta var ve biz her maça tek maç olarak bakıyoruz. Sadece o hafta sonuna odaklanıyoruz. Hafta sonu kazanmamız halinde ciddi anlamda alt sıralardan uzaklaşıp rahat bir pozisyona geçeceğiz. Antrenmanlarımızı büyük bir ciddiyetle devam ettiriyoruz. Önemli maçlarda iyi oynayan ve istediği skorları alabilen bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Hafta sonu da bizde ihtiyacımız olan puan ya da puanları alacağımızı tahmin ediyorum.”


Haber: Serkan Arslan

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...