Salı, Şubat 27, 2018

U19'da Küçükçekmece derbisi tamamlanamadı

İstanbul U-19 1. Ligi 3.Grup’ta şampiyonluk için büyük öneme sahip olan Küçükçekmecespor-Kanaryaspor maçı, skor 1-1’ken çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.


Küçükçekmece Metin Oktay Sahası’nda Ligin 13. haftasında 24’er puana sahip olan Küçükçekmecespor ile Kanaryaspor takımları karşı karşıya geldiler. Maçı Fikret Hakan Abay, Serkan Sert ve Doğukan Akgül hakem üçlüsü yönetti.


Yoğun güvenlik önemleri altında başlayan maçın 39. dakikasında Kanaryasporlu Selçuk yaklaşık 35 metreden topa sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Metin’in bakışları arasında ağlarla buluştu: 0-1
83. dakikada Küçükçekmecespor penaltı kazandı. Topun başına geçen Aykut skora eşitliği getiren golü attı: 1-1


Kart geldi saha karıştı
Kanaryaspor’da ilk yarı sarı kart gören Ayhan ikinci sarıdan oyundan atılırken, karara tepki gösteren takım arkadaşı Azat da kırmızı kart gördü. Kanaryasporlu taraftarlar sahaya atlarken iki takım oyuncuları tekme tokat birbirine saldırdı. Hakem de maçı tatil etti.


Saha içinde çıkan olaylardan dolayı Kanaryasporlu İbrahim, Selçuk ve Uğurcan’ın da kırmızı kart gördüğü hakem tarafından daha sonra iletildi. Böylece Kanaryaspor’un toplamda 5 futbolcusu kırmızı kört görmüş oldu.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 27 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...