Pazartesi, Şubat 26, 2018

Ömer Güler'den taraftara mesaj: Küsmek yok!

Gaziosmanpaşaspor Kulüp Başkanı Ömer Güler, BAL 12. Grup’ta Edirnespor’u 4-0 yendikleri maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.


Transferde astronomik rakamlar harcayan takımlarla Futbolcuların minimum ihtiyaçlarını karşılayarak mütevazi kadroları ile mücadele ettiklerini dile getiren Kulüp başkanı Ömer Güler ise “Futbolcu ve Teknik heyetin alnından öpüyorum“ dedi. Güler “Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Allah’ın izniyle birlik beraberlik içinde daha güzel günler bizi bekliyor. Bu köprünün altından daha ne sular geçecektir. Sabırlı olmalıyız. Küfürsüz, dostane, diğer kulüplerle samimi diyalog içinde kimseyi üzmeden, kimsenin canı yanmadan, sahada iyi futbolumuzu oynayarak sonuca ulaşmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu. İlçede yaşayan vatandaşlardan destek beklediğini ifade eden Güler, “Gerçekten ekonomik olarak büyük sıkıntılar içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın destekleri bizim için çok büyük önem arz ediyor” ifadelerini kullandı.


"6 haftalık bir sürece girdik"
Deplasmanda taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini dile getiren Başkan Güler “Deplasman maçlarına taraftarla girmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu birlikteliği sağlamamız lazım. Otobüs konusunda da tüm dostlarımızdan ve tüm iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Şartlarımız ne olursa olsun taraftarımız yanımızda olması gerekiyor. Bazı taraftarlarımız hemen bir maçta küsebiliyor, bir maçta barışabiliyor. Bunu doğru bulmuyoruz. Hangi şartta olursa olsun artık taraftarımız daha fazla sahiplenmesi gerekiyor. Küsmek yok, karamsarlığa kapılmak yok. Bu işte sabırla olan, sabırla takımını destekleyen taraftar topluluğu takımlarına başarı getirebilecek. En az kayıpla gidenler sonucu alabilecektir. Dolayısıyla taraftarımız hiçbir şartta bu takıma kesmemelidir. 6 haftalık bir sürece girdik. Çok ciddi bir şekilde bu işe sarılmalıyız. Futbolcu kardeşlerimiz işin bilincinde. Sürekli moral ve motivasyon anlamında gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.


"Sultangazispor'u geçmek istiyoruz"
Başkan Güler şöyle devam etti: “Son 6 maçımız kaldı. Hepsi birbirinden zor olacak. Son viraja girerken, takımımıza tam destek verilmesi gerekiyor. Allah’ın izniyle birlik beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu ilçe bunu hakkediyor.En az puan kaybıyla sezon sonu ligi Sultangazispor’un üstünde 2.sırada bitirip ligde kalarak gelecek sezonun planını yapmak istiyoruz.”


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

Anadolu FK lige tutundu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu FK sahasında Küçükçekmecespor'u 5-1 yendi.