Perşembe, Şubat 08, 2018

Esentepe Şahinspor oldu Bereketlispor

Eyüp temsilcisi Esentepe Şahinspor'u devralan Küçükçekmece ekibi Tokat Bereketlispor sezona iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Kuruluş işlemlerini yeşil siyahlı ekip, sezona da 4-0'lık Molla Aşkıspor galibiyeti ile başladı.


Bereketlispor'da teknik direktörlük görevine Akın Yüce getirildi. Akın Yüce'nin imza törenine Tokat Bereketlispor Kalüp Başkanı Sedat Yalçın ile birlikte Bereketli Belediye Başkanı Necati Şahin ve Bereketli Dernek Başkanı İsmail Polat katıldı.


Tokat'ın Reşadiye ilçesinin bir kasabası olan ve İstanbul'da sadece Küçükçekmecde'de üç bin nüfusu olan Bereketli Kasabası'nın gayri federe takımının 13 yıl boyunca antrenörlüğünü gönüllü olarak Nail Polat yapmıştı. Tokat'ta 8 bin nüfuslu bir kasaba olan Bereketli aynı zamanda Beşiktaşlı eski futbolcu Ahmet Dursun'un da memleketi...


İstanbul'da 13 sene boyunca çeşitli sportif faaliyetlerde bulunan Tokat Bereketlispor, bu sezon ilk defa İstanbul amatör liglerinde yer alacak. İşlemler yetişmediği için 2017-2018 sezonunda Esentepe Şahinspor adıyla yarışacak olan Küçükçekmece temsilcisi, gelecek sezon kendi adıyla liglerde yer alacak.


Kaynak: tokatmanset.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...